Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Βάφλες

Υλικά για 10-12 βάφλες
  • 4 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουταλιές του γλυκού αλάτι
  • 8 κουταλιές του γλυκού μπέικιν
  • 4κουταλιές της σούπας άσπρη ζάχαρη
  • 4 αυγά
  • 3 κούπες ζεστό γάλα
  • 150 γραμμάρια βούτυρο
  • άρωμα βανίλιας

Εκτέλεση
Ανακατέψτε πρώτα όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ. Στη συνέχεια ανακατεύετε καλά όλα τα υγρά. Προσθέτετε το μίγμα των στερεών υλικών στο μίγμα των υγρών. Αφήνετε το χυλό να σταθεί για μισή ώρα και στη συνέχεια ψήνετε στην ειδική βαφλιέρα.
Και είστε έτοιμη για σερβίρισμα με όποιο τρόπο εσείς επιθυμείτε.

1 σχόλιο: