Αρακάς λαδερός
Υλικά.
- 1 πακέτο αρακάς κατεψυγμένος
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1-2 καρότα σε ροδέλες
- 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- 1 κουτί τοματάκια και μία κουταλιά τοματοπελτέ.
- αλάτι
- πιπέρι
- νεράκι
- λίγη ζάχαρη
Οδηγίες
- Σε κατσαρόλα βάλτε το λάδι να κάψει και σωτάρετε το κρεμμύδι, τα καρότα κι ύστερα τον αρακά
- Ανακατεύετε καλά
- Προσθέστε τον άνηθο και την τομάτα
- Καρυκεύετε, ανακατεύετε και προσθέτετε τόσο νερό όσο να καλυφθεί το φαγητό,προσθέστε και την ζάχαρη.
- Σιγοβράζετε στην κατσαρόλα μέχρι να γίνει .
- Μόλις γίνει αφήστε το να "πιει" τα υγρά του λίγο, αν χρειαστεί.
O arakas einai ena apo ta faghta pou agapw, alla den exw mathei akoma na kanw! Thanx a lot gia th syntagoula loipon!
ΑπάντησηΔιαγραφή