Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Αρακάς λαδερός


Υλικά.

  • 1 πακέτο αρακάς κατεψυγμένος
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1-2 καρότα σε ροδέλες
  • 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 κουτί τοματάκια και μία κουταλιά τοματοπελτέ.
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • νεράκι
  • λίγη ζάχαρη
  • Οδηγίες

    1. Σε κατσαρόλα βάλτε το λάδι να κάψει και σωτάρετε το κρεμμύδι, τα καρότα κι ύστερα τον αρακά
    2. Ανακατεύετε καλά
    3. Προσθέστε τον άνηθο και την τομάτα
    4. Καρυκεύετε, ανακατεύετε και προσθέτετε τόσο νερό όσο να καλυφθεί το φαγητό,προσθέστε και την ζάχαρη.
    5. Σιγοβράζετε στην κατσαρόλα μέχρι να γίνει .
    6. Μόλις γίνει αφήστε το να "πιει" τα υγρά του λίγο, αν χρειαστεί.



1 σχόλιο: